Nazife Mustafa Ergün İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımızı mutlu bir şekilde geleceğe hazırlayan eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: "Çocuklarımız Geleceğimizdir" anlayışıyla Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli,Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, Kendine Güvenen Mutlu ve Başarılı Bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30-11:55 13:20-14:55
Isınma: Kalorifer (Doğalgazlı)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 384 511 52 88

WEB - https://nazifemustafaergnilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Tokmak Dede Cad. No 8 Avanos NEVŞEHİR

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Kapadokya bölgesinin el sanatları merkezi durumunda olan Avanos´un tarihi Hititlere kadar uzanmaktadır. Eski dönemlerde ismi Vanessa olan ilçenin adı zamanla Evranos ve Avanos olarak değişmiştir.

Adres - Yeni Mahalle Tokmak Dede Cad. No 8 Avanos NEVŞEHİR

Ulaşım Otobüs (Özel işletme sahiplerine ait Nevşehir- Avanos güzergahı çalışan ve her yarım saatte bulunabilecek otobüsler ile yapılmaktadır.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Nevşehir merkeze 15 km uzaklıkta olup ulaşım sorunu bulunmamaktadır.